Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
KULOĞLU.
KULOĞLU.

KENDİM GURBET ELDE

Yorum

KENDİM GURBET ELDE

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

3142

Okunma

KENDİM GURBET ELDE

KENDİM GURBET ELDE

Kendim gurbet elde, gönlüm sılada
Ey can, himmet eyle; kaldık burada.
Hep gönlümüzdesin, o belli amma
Gönül görmek ister seni arada.

Şikâyetim yoktur senden ey cânâ
Tam kavuştum derken sana ey rânâ.
Sanki hasrettir binlerle yıl sana,
Gönül görmek ister seni arada.

Ah, bu aşkın ile kavruldum, yandım,
Aman, ne zor imiş; pek kolay sandım.
Her yer, her imkânda hep seni andım,
Gönül görmek ister seni arada.

Bilemedik sensizlik zor imiş biz,
Zannederdik hiç ölmezsin hepimiz.
Bu dünyaya dönmezsin, sen biliriz,
Gönül görmek ister seni arada.

Kul Ahmed’im, bu yollar Hakk’a gider,
Gidenler elbette murada erer.
İhvanların seni daima sever,
Gönül görmeyince hep seni arar.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kendim gurbet elde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendim gurbet elde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KENDİM GURBET ELDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL