Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
KULOĞLU.
KULOĞLU.

GÜL KASİDESİ

Yorum

GÜL KASİDESİ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

3507

Okunma

GÜL KASİDESİ

GÜL KASİDESİ

Güllerin bağı sende
O bağın bağı sende
O bağa ilmek atan
O yüce sevda sende

Güllerin rengi solmaz
Gül olan daim ölmez
O gül yare gül olan
İnan ki daim ölmez

Güllerin deste deste
Gül verir her nefeste
Yari her dem gül olan
Gül verir her nefeste

Güllerin gülü geldi
Güllerim dile geldi
Gülüm gülü sevince
Dillerim güle geldi

Güllerimden gül alan
Gül olup seyre dalan
Gülüm sana gül olsun
Gül olup seyre dalan

Güllerin gül gül olmuş
Güllerin aşkla dolmuş
Gülü aşkla dolanın
Hep ömrü gül gül olmuş

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gül kasidesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül kasidesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜL KASİDESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL