Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Edibe Toğaç
Edibe Toğaç

Farzet ki...

Yorum

Farzet ki...

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1249

Okunma

Farzet ki...

Farzet ki...

Farzet ki bir daha hiç sabah olmayacak
Farzet ki bir daha gün asla batmayacak
Farzet ki bir daha yağmurlar yağmayacak
Islanmayacak toprak susamayacak haliyle
Farzet ki son aşk yaşanıp bitecek burada
Farzet ki son sözler söylenecek aşka dair yalnızca
Farzet ki seven bir kalp son bir kez haykıracak acıyla
Kanayan bir kalp yıkılacak konuşamayacak haliyle
Farzet ki nefretinin son günü olmuş olsun bugün
Farzet ki af edici yürek devreye girmiş bugün
Farzet ki tek bir lafınla değişecek koca bir dünyam
Seni özledim,seni seviyorum desen ya bana yeniden
İşte o zaman kanatlanıp uçar bu yüreğim haliyle

Ve farzettim ki affettin beni!
İşte o zaman günüm de güneşim de artık bir başka doğacak

Şiir-Edibe Toğaç...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Farzet ki... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Farzet ki... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Farzet ki... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL