Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Edibe Toğaç
Edibe Toğaç

Her yerde sen

Yorum

Her yerde sen

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

815

Okunma

Her yerde sen

Her yerde sen

Her yerde mi olur bir insan her yerde sen sanki
Kaldırımda yürüyen sen yanıbaşımdan geçen yine sen
Boylu boyunca önüme düşen gölgeleri saymıyorum bile
Sesinin izini sürüyor kulaklarım
duyduğum her ses yine sen

Geceyi gözyaşlarımla boğuyor dahada saplanıyorum karanlıklara
Bitmeyen bir özlem sarıyor ruhumu her biri çıkıyor bir bir ortaya
Hüzünlerim kederlerim ağıtlar yakar oldu ulu orta
Dinmeyecek bir dertle yaşıyorum şimdi, ne kadar yaşıyor dersen adına

Şiir-Edibe Toğaç-

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Her yerde sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her yerde sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Her yerde sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
26.8.2019 20:05:10
5 puan verdi
Yürekten sevdiysen her yerde o olur usta
Yüreğine emeğine sağlık
________________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL