Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
asil_03
asil_03

YAĞMUR

Yorum

YAĞMUR

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1166

Okunma

YAĞMUR

Ne zaman seni düşünsem
Yağmur yağar oldu bu şehre
Gözlerim ağlamaklı
Buğulanmış pencereme
Bir kalp çiziyorum liseli çocuklar gibi
İçinden ok geçirip adımızın baş harflerini yaziyorum
O kadar çaresizimki şuan
Ne gidecek yerim var
Ne çalacak kapım
Ne kadar çok sevmişim meğer
Bak ben ağlıyorum bulutlarla beraber
Şehir hüzünlü şehir kasvetli
Ne zaman güneş doğar bilmiyorum
Tek bildiğim
Seni çok seviyorum...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yağmur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAĞMUR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
seher sever
seher sever, @tatlisey
29.9.2014 13:31:24
5 puan verdi
süperrrr=))))))))))))
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL