Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
buraktasci
buraktasci

İpten Merdiven

Yorum

İpten Merdiven

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1019

Okunma

İpten Merdiven

Eğer sen de yalnızlığa düşersen
Sana eşlik ederim o sessiz uçurum diplerinde
Adını yankılandırırım biri gelip seni oradan kurtarıncaya kadar
Gelir biri eninde sonunda ikimiz de biliyoruz
Ben adını yankılandırmaya devam ederim delirene kadar
Yine düşersen oradayım merak etme
Eşçilik oynarız birbirimizi delirtmeden
Hava kararınca annen çağırır gidersin
Sessiz sessiz uyurum sonra
Rüyamda çiçeklerle donanmış bir merdiven sarkıtırsın
Hadi acele et dersin yalnızlık uçurumundan kaçırmak için beni
Olağanca güçsüzlüğümle tırmanırken merdivenin yarısında ip kopar
Uyanırım rüyalarımın bile bir sınırı var
Gerçek bir uçurum kenarında ölmeyi geçiririm içimden
Götüm yemez tabi çok fazla günahım var
Yine beklerim
Bu kez bir buluttan ip sarkıtmanı beklerim
Korkuyla harmanlanmış ümitsiz bir umutla
Elini uzatmanı beklerim...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İpten merdiven Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İpten merdiven şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İpten Merdiven şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL