Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
fER- fEciR
fER- fEciR

seni yazdım

Yorum

seni yazdım

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

812

Okunma

seni yazdım

Gene siyah elbiselerinle hazırmısın davetime
Kolların da acılarla raks ederken
Şarkılar çalacak mı kıyılarında
Düşüp izleyecekmiyim üzerinde ki parıltıları
Dansımız Salsa mı tüm efkarımızı salona
Hangi yana savursan beni
Her kadında her senaryoda
Görecekmiyim seni
Dudakları parçalayacıkmı uzattığın güller
Feleğimi döndürüp tutacakmıyım elini
Yitirecekmiyim bitmezliğin karşısında fikrimi
Zamanlarıma mühür vurup
Göz perdelerime seyyar hayaller kurup
Koynunda gösterme zaferimi

Yagmurlar bozmaz mı güzelliğini
Ya eteklerin de sakladığın günahlar
Kim bilir seni her gün bekler kaç ahlar
On iki degilse de beşinde bari bırak peşimi




Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni yazdım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni yazdım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
seni yazdım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL