Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
turgaykurtulus
turgaykurtulus

Son Durağım

Yorum

Son Durağım

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

626

Okunma

Son Durağım

Bilmeden yanlış sokağa daldım
Bilmem balkonunda neye bakarsın
Öyle bir baktın ki,içime aktın
Of çektim derinden canımı yaktın
-Adresim sen,son durak kalbin
-Tanımadan bilmeden ben sana bakarım

İlk bakışım,gözleri ela bir güzele
Aşkı can verir hem ölüye hemde direye
Bir damla olsan aksan sende bu gönüle
Çölde susuz kalmış bu deliye
-Adresim sen,son durak kalbin
-Uzaktan uzağa ben sana yanarım

Bakıyorsun sen en temiz halinle
Vallahi can dayanmaz bu hale
Kalbinin sesini dinle bak hele
Uzat sende elini aşka sevgiye
-Adresim sen,son durak kalbin
-Gönülden gönüle ben sana kanarım

Turgay Kurtuluş

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Son durağım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son durağım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Son Durağım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL