Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
CEYLAN 17
CEYLAN 17

BİR ŞİİR

Yorum

BİR ŞİİR

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1061

Okunma

BİR  ŞİİR

BİR ŞİİR

bir şiir doğar bir damla mürekkebin kaleminde,
kimi zaman efsane aşk-ı anlatır ,kimi zamanda prangalar vardır yüreğinde ....
çözülür dil birden ,bir şarkı söyler , can-ı gönül hisleriyle...
işte o zaman kalp ağır mührünü vurur sevda şiirlerine................
[






YAZAR C.CEYLAN YILMAZ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ŞİİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
eyhayat
eyhayat, @eyhayat
17.9.2014 09:30:11
sevda şiirlerine mühür
güzel
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL