(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kaygan bir kayaya çarpıp geri dönsek ansızın, düş/sek kendi içimize... Kaç yerden kırılırız, sarılsak yeniden aşka, dağ olsak kendi kabuğumuzda... Gökyüzünün elim aynasına assak en bakir fikirlerimizi, susmasak, konuşsak, aşk olsak... En güzel anları ayırsa hayat bize, yeniden baksak, yaşasak, o içimizdeki zifiri aydınlıkta. Göğsümüzdeki yaren acıları sıvazlatsak hayata, bir çocuğun hayat kokan o cevizden beşiğinde sallansak, yine de umutla... Tebrikler kocaman yürekli ŞAİR.. ŞİİR üflemişsin dağlara yeniden...
Ben siz böyle yorumlar yapinca adeta kopuyorum. Hani eksik kalislarimiz çok mutlaka. Ama yürekler böyle guzelse işte böyle de insanin uçasi geliyor bir yildiz dağı'na.
Ben siz böyle yorumlar yapinca adeta kopuyorum. Hani eksik kalislarimiz çok mutlaka. Ama yürekler böyle guzelse işte böyle de insanin uçasi geliyor bir yildiz dağı'na.
Ahh abim yaaaaaaaaaaa bu şiir nasıl bir şey böyle kelimelerle duygunun dehşeti, en yücesi, en keskini, enn nnnnn ne demektir yıldız tarlası, ne demektir yıldız dağı harikasın vallahi .Mükemmeldin yine her zamanki gibi.
Var olsun emeklerin.Her dem sonsuz saygımla yüreğine.Selamlar sıladan olduğun yerlere.Alllahıma emanetsin.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.