Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
nurasrlans
nurasrlans

ailem

Yorum

ailem

( 1 kişi )

6

Yorum

2

Beğeni

1,0

Puan

3111

Okunma

ailem

hayatta en zor şey nedir biliyor musunuz .. şu anda düşünceniz aşk farkındayım , ama asıl şey ailendir düşünsenize birinden birini kaybediyorsunuz . aşk acısından dahamı az bu acı hayır . aile her şeydir onlar var oldukça sen de var olursun . onlar mutluysa sende öyle . aşta zor diyorsunuz belki ama aşk zor değildir . aşk yaşanır ya biter yada bitmez . ama aile öylemidir ölse bile aileden biri hep yaşatırsınız hayatınızda siz var oldukça onlarda var olur . ben bunu trafik kazasında anladım . bu bir şiir veya anonim bir eser değil . bu duygularımdır.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

1.0

100% (1)

Ailem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ailem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ailem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
22.10.2014 13:26:52
Gönül dostum; "AİLEM" isimli şiirinizi beğendim.
İnsanlara tatlı duygular sunuyor.
Gönlüne sağlık.
Kalemin susmasın.
Selamlar...
nurasrlans
nurasrlans, @nurasrlans
2.8.2014 17:28:25
resimde kötü biyer yok utanılacak veya saklanılacak bişeyde yok ben dediğim gibi bu bi şiir değil beren hanım . bunlar benim duygularım yazım yanlıı veya noktalarda yanlışlar olabilir bu benim ilk yazım .
beren yılmaz
beren yılmaz, @berenyilmaz
2.8.2014 08:28:16
şiirdeki gerçek tabiki çok etkili bir kavram;
anlatım eksik ve yazılım kuralları gözetilmemiş; kısa zamanda kendini geliştirecegini
düşüyorum, he birde foto şiiri alıp götürüyor zaten Allah bozmasın ; ve beni alıp götüren şey kapının üzerindeki Donlar' diyecem artık ;).keşke az baksaydınız sergilediğiniz Resme..
nurasrlans
nurasrlans, @nurasrlans
2.8.2014 00:31:45
teşekkür ederim yorumunuz için saygılar :)
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
2.8.2014 00:24:55
katılmamak mümkün değil...anlam ve anlatımı çok güzel dizelerdi.
siz bu şiir değil deseniz de dizeler öyle söylemiyor...
tebrikler ve sevgiler...HŞT
nurasrlans
nurasrlans, @nurasrlans
2.8.2014 00:11:29
yorumlarınızı bekliyorum :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL