Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
hazinoyku
hazinoyku

YALNIZCA BİR 'HİÇ'

Yorum

YALNIZCA BİR 'HİÇ'

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1456

Okunma

YALNIZCA BİR 'HİÇ'

YALNIZCA BİR 'HİÇ'

Merhaba ben zamansız.
Bugün günlerden ölüm susturun şu yalnızlığımı
Birisi sussun yakınlarımda biri ölürken
Hİçlik nasıl bir şey?
Sahi hiç olmak nedir bilir misin sen?
Hiç olmak kaybetmektir acıyan yanlarını
Hiç olmak hissedememektir
Hiç olmak bir başka sancıyı özlemektir.
Hiç olmak nefret edilmesi gereken birinden bile
Nefret edememektir.
Hiç olmak küsmektir kendi içine
Kırgınlıkları toplamayıp kendı acınla bakmamayı öğrenmektir
Kendi acını bile hissedememektir
Sus olmaktır ölüp giderken
Yabancı birini acılarından öpmektir sinsice
Hiç olmak Sezai Karakoç’u sevmektir
Hiç olmak biz olmaktır
Bizi hiçliğe mahkum edip gitmektir.
Geriye yaşanası bir hiç bırakmaktır severken

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yalnızca bir 'hiç' Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızca bir 'hiç' şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALNIZCA BİR 'HİÇ' şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL