Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Akın Engin
Akın Engin

Bir avuç sen

Yorum

Bir avuç sen

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1290

Okunma

Bir avuç sen

Geç farkedilen iyilik ve farkedişin ardından umudun sığdırmak istendiği gönüllerin sessiz dileği

Gündüzün son fısıltı geceye
Gidiyorum dümdüz
Sağım soluma zifiri
Sus pus oldum
Dağ taş biliyor hasretimi
Uzandım sonsuza
Açtım kollarımı
Sarıldım sımsıkı
Bir avuç sen için

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir avuç sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir avuç sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir avuç sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Akın Engin
Akın Engin, @akinus
28.7.2018 19:21:01
Teşekkür ederim yüce gönüllü insan iyilikle kal
Etkili Yorum
halil_
halil_, @halil-
8.7.2014 01:33:51
5 puan verdi
Bir avuç ta sen eklensin inşallah bu güzel şiire... Saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL