Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
sairorhan
sairorhan

ÇEVİRME BOŞ

Yorum

ÇEVİRME BOŞ

2

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1081

Okunma

ÇEVİRME  BOŞ

ÇEVİRME BOŞ

Gönül çeşmene geldim çevirme boş
İçsem kana , kana , var mıdır izin ?
Suyundan içmekse , güzelim ne hoş
Çok aradım buldum , sonunda izin …

Soğuk bir su ver de , soğusun yürek
Yoktur sen var iken , kimseye gerek
Gel artık ne olur , vuslata erek
Yanımda hep olsun , dizimde dizin …

Aşkınla kör oldu , görmüyor gözler
Şu tende can var ya , hep seni özler
Yetmiyor dilimden , dökülen sözler
Yok belki de bize , Rahman’dan izin …

Varsın kölen olsun , Şair Orhan’ın
Ne kıymeti var ki , sensiz şu canın
Her damlası feda , fedadır kanın
Parçası olduk bak , bitmez bir tezin ….

28 / 05 / 2014

Orhan TAMTÜRK

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çevirme boş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çevirme boş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇEVİRME BOŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
k.doğanay
k.doğanay, @k-doganay
8.7.2014 10:14:41
Türkü tadında bir şiir.Şairorhanı kutlarım.Selamlarımla hemşerim.
günahi Ahmet İslamoğlu
günahi Ahmet İslamoğlu, @gunahi-ahmet-islamoglu
7.7.2014 22:45:16
güzel bir gönül sesi,kutlarım.
saygıyla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL