Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Nur Gören
Nur Gören

ADI KALDI !

Yorum

ADI KALDI !

( 1 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1063

Okunma

ADI KALDI !

ADI KALDI !


ADI KALDI !


Dünyadan çıkan çivilerlerle tabutlar çakıyorlar.
Çocuksuz kalan babalar.

İnsanın adı kaldı !

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Adı kaldı ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adı kaldı ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADI KALDI ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YAŞAYANKELİME
YAŞAYANKELİME , @yasayankelime
21.12.2015 20:27:53
haklı bir kâlem

kutluyorum
her dem mürekkeb-î şiirle
.
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
2.7.2014 23:33:33
anlamı güzel bir söz tebrikler
beren yılmaz
beren yılmaz, @berenyilmaz
2.7.2014 23:22:13
5 puan verdi
çok haklsınız selam ve seviglerile.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL