Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
uranus
uranus

köz eleştiri

Yorum

köz eleştiri

( 4 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

757

Okunma

köz eleştiri














evren
devasa aile
her nesne birbirinin çekiminde
itiş kakış
kusursuz alış-veriş


dünya
milimine yaratılış
mana dolu varoluş
teraziden masallar
düşünenler kudurmuş


ülke
uyduruktan sınırlar
çelik çember çevirenler
istediğini bozarlar


şehir
selamsız beton böcekleri
gün batar doluşurlar deliklerine
beyaz camlarda uyurlar
yoktur birbirine diyecekleri



defter
yaşanmamışlıkların keşkeleri
dize dize şerbetli
çoğu üryan dizelerin
pekçoğu maskeli














bugün kaç kişiye günaydın
kaç kişiye merhaba dedin
yalan deme yüzünden belli
benimki elli












kasım

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Köz eleştiri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Köz eleştiri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
köz eleştiri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL