Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
uranus
uranus

bir can

Yorum

bir can

( 4 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

986

Okunma

bir can













ey...yakın yıldız
başka işin yok mu
sana mı kalmış akşamüstü konak camlarını yakmak
gözlerim kamaşıyor
sözlerim dolaşıyor
yalnızlığım ürküyor
zor oluyor el yordamıyla yaşamak



bedelim olsun üstümdeki çul
zigguratlar dikeyim ululuğuna
daha kan,daha kan deme bu cana
az mı bağladım oluğuna
biraz makul, biraz makul



hadi
yalnızlığımızı değişelim biraz












kasım

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bir can Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir can şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bir can şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL