İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
ORHAN AK
ORHAN AK

SOMA

Yorum

SOMA

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

887

Okunma

SOMA

Yüz kızartıcı bir şey değil bu;
Fakat güneşten kor, sudan çıplak
ve şuan; tırnaklarımla kör kuyudan kurtulmak
Kadar İhtiyacımdı bakışların...

Ama SOMA? ben ne yaptım deme!
Bıçkın bir ateşe attın,
Bir çaresi yoksa beni...

Hatta artık SOrMA;
Ben çok sakladım,
Gözyaşlarımı...
Ve inan bana saklandığı yerden, çıtı bile çıkmıyor artık,
Gülüşlerimin...


Soma’ya Bitap-Orhan AK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Soma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Soma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SOMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
20.5.2014 08:41:44
çok duygu yüklüydü...içim acıdı ama bunlar gerçek...
Allah'tan tüm şehitlerimize rahmetler diliyorum...
selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL