Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
bademagaci88
bademagaci88

Buralarda Hava Senli Esiyor

Yorum

Buralarda Hava Senli Esiyor

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

590

Okunma

Buralarda Hava Senli Esiyor

Buralarda hava senli esiyor

neyi koklasam sen kokuyor

ne zaman bir kalem tutsam seni yazasım geliyor

aklımı zorluyorumda

sensizlik aklımdan hiç geçmiyor.



Çok uzakta olduğunu sansanda

yanıbaşımdasın işte nasıl diye sorma

yine vazgeçemedim senden neden diye sorma

böyle gidecek sensiz sevdam sana sevdam ne zaman biter diye kendini yorma.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Buralarda hava senli esiyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Buralarda hava senli esiyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Buralarda Hava Senli Esiyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL