Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Harunnn TAŞ
Harunnn TAŞ

Yine Yenildi

Yorum

Yine Yenildi

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

829

Okunma

Yine Yenildi

Güleni dost, tatlı kelam
Edeni yâr sandı gönül
Olmadı, olduramadı
Yine yenildi, yine kırıldı...

Cam misali tuz buz oldu
Aşkın izbe karanlık yollarında
Yerle yeksan, tepetaklak oldu
Yine yenildi, yine kırıldı...

Günaha bu kadar teveccüh niye?
Bıkmadan, usanmadan, yılmadan...
Akıllanmaz mı bu gönül?
Yine yenildi, yine kırıldı...

Bilmez midir gönül ki
Bu yol çetin, dikenli
Giden gelmez, gelen gitmez..
Yine yenildi, yine kırıldı...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yine yenildi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine yenildi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yine Yenildi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
4.5.2014 22:59:53
5 puan verdi
Bu güzel anlamlı şiirinizi kutlarım selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL