Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Kadir Bıyıklı
Kadir Bıyıklı

Aşk

Yorum

Aşk

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

970

Okunma

Aşk

yeniden öldüm
beklemeye yeniden başlayarak
taze bir gülümsemenin ekildiği
toprak oldum
biriktirdiğim yağmurlara aç…
güneş ve nefesin yan yana koştuğu
sabahlardan geldim
güneş ve nefesin yüreğimi ısıttığı
dirilmek bilirim nedir
bir çiçeğin tomurundan fırladığını
tayın ayağa kalktığını doğumdan sonra
yeniden öldüm
sevmeye başlayarak
bir yağmur düşürüp tepemden aşağı sırılsıklam

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL