Tek mutluluğumdun hani Sen de terkettin beni Herşeyin telâfisi var ama Seni bir daha kazanamam ki.
Kanayan gönül yaram Söyle sensiz ne yapam Herşeyi kazanırım belki ama Seni nasıl kazanam?
Solan, gülen yüzüm Sendin tek tebessümüm Bir daha belki gülerim ama Kalbimde vardır hüzün.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Tek mutluluğumdun hani Sen de terkettin beni Herşeyin telâfisi var ama Seni bir daha kazanamam ki.
Kanayan gönül yaram Söyle sensiz ne yapam Herşeyi kazanırım belki ama Seni nasıl kazanam?
Solan, gülen yüzüm Sendin tek tebessümüm Bir daha belki gülerim ama Kalbimde vardır hüzün
evet her şeyin telafisi var ama sensizliğin asla.. ilk kez okudum şiirini.. ama harika sın.. samimi bir itiraf.. kutluyorum yüreğini..kalemin hiç susmasın.. sevgilerimle..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.