Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hüseyin Keleş
Hüseyin Keleş

Ağlama ey yar

Yorum

Ağlama ey yar

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1388

Okunma

Ağlama ey yar



Ağlamışsın bana çok uzak bir şehirde

Göz yaşların geldi kalbime damladı

Yıldırımlar oynadı yüreğimde

Kasırgalar depremler sardı yüreğimi

Kalbim acıdı durup dururken bir bilsen

Bir insafsız gecenin koynunda

Fırladım koştum pencerelere

Ve bir müddet baktım yıldızlara

Yüreğimde matem gözlerimde yaşla

Kaldırdım semaya doğru ellerimi

En samimi en içten duygularımla

Dualarımın konusu sendin

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ağlama ey yar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlama ey yar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ağlama ey yar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL