Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
yy2802
yy2802

BEN SENSİZ BİR HİÇİM İŞTE

Yorum

BEN SENSİZ BİR HİÇİM İŞTE

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

593

Okunma

BEN SENSİZ BİR HİÇİM İŞTE

kIRIK BİR AYNAYA BAKAR GİBİ GÖRDÜM YÜREĞİMDEKİ İZLERİNİ
KESİK KESİK ALDANIŞLAR
SIZILAR VE BİR O KADAR DA HAYKIRIŞLAR
NEDEN NİÇİN SEN BEN VE BİZ
HAKETMEDİK Mİ MUTLULUĞU
NEYDİ ÇOK GELEN BİZDE
YA DA NEYDİ EKSİK SEVGİMİZDE
BU AYRILIĞIN ACI İZLERİ
CANIMI YAKIYOR BE SEVGİLİ
BİTER Mİ BİR GÜN DİNERMİ SENCE
YA DA ALEVLENİRMİ GELİRSEN YİNE
SÖYLE SEVDİĞİM SÖYLE BE ADAM
NE OLACAK BİZE ????
ANLAMADIN MI BEN SENSİZ BİR HİÇİM İŞTE ...!!!

Ayperi Nallar

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben sensiz bir hiçim işte Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben sensiz bir hiçim işte şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN SENSİZ BİR HİÇİM İŞTE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
10.4.2014 05:58:12
Beğeni:
1
Okunma:
593
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL