Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
muhammed1347
muhammed1347

Sevda ağacı

Yorum

Sevda ağacı

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1057

Okunma

Sevda ağacı

Sevda ağacı



Son baharda dökülen yaprakların dertleri
Havayı doldurmuş kederlerinin sisleri

Ben sana bağlanıp gözlerin oldum
Yere dökülen şebnemlerine
Gölgenin üzerine dökülen o
Hava sislerine

Ben sana bağlanıp gözlerin oldum
Akan yaşlarına
Üzerimden kayıp gölgene damlayan o
Son baharda dökülen yapraklara yazdığım şiirlerime

Ben sana bağlanıp ellerin oldum
Rüzgarla dans etmeye
Güneşin saçlarından
Yeşil elbisemi dikmeye

Ve……

Ve son baharda dökülen
Yaprakların dertlerini düşünmeye

Ey benim sevda ağacım
Ben sende yaşadım senin tek!
Son baharda dökülen yapraklara kavuşana dek

Muhammed Ahmedizade


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevda ağacı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda ağacı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevda ağacı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL