Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
muhammed1347
muhammed1347

Hayal Uçurtması

Yorum

Hayal Uçurtması

( 2 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

162

Okunma

Hayal Uçurtması

Hayal Uçurtması



Hayal uçurtması:

Bizim bir ömrümüz vardı
yarısı seni bitirdi
yarısı beni

iki damla gözyaşımız vardı
birisi seni boğdu
birisi beni

bizim bir hevesimiz vardı
yarısı çocukluğumuzda uçtu
yarısı uçurtmamızda

ipe bağlı gökyüzümüz vardı
yarısı sende koptu
yarısı bende

bizim bir arzumuz vardı
yarısı hayalimizde kaldı
yarısı hasretimizde





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hayal uçurtması Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayal uçurtması şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayal Uçurtması şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL