(c) Bu þiirin her türlü telif hakký þairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Þiirlerin izin alýnmadan kopyalanmasý ve kullanýlmasý 5846 sayýlý Fikir ve Sanat Eserleri Yasasýna göre suçtur.
Bu sözler hepsi doðru ve güzel, gerçekten de öðütlerle bilgilendirmeniz okuyanlarý isabetli ve güzel Reng kelimesi herhalde Renk olacak.Kevi kelimesi o da Kavi olmasý gerekir.Kutluyorum þairimizi, Yunus diyarýndan selamlar.
Çok doðru ve elzem nir öðüt, ama doðru söyleyeni Günümüzde dokuz köyden kovuyorlar hocam Zaman artýk bizim yaþadýðýmýz zaman deðil yüreðine saygý ve selam olsun hoþça kalýn
Haklýsýnýz fakat dostunun hatasýný sen düzeltmezzen baþkasý ona daha çok zarar veriyor kýrýyor. En azýnýdan dostunu kýrmadan hatasýný düzeltirsin. Samimiyetini Anlamayanda dost deðil çýkar arkadaþýdýr. Saygýlarýmla.
Haklýsýnýz fakat dostunun hatasýný sen düzeltmezzen baþkasý ona daha çok zarar veriyor kýrýyor. En azýnýdan dostunu kýrmadan hatasýný düzeltirsin. Samimiyetini Anlamayanda dost deðil çýkar arkadaþýdýr. Saygýlarýmla.
Doðru söze ne denir.Gerçekten her dizede bir hikmet saklý.(Benim de Öðüt diye bir þiirim var.Onu hatýrlattý bana.)Tebrikler. yüreðinize saðlýk. Saygýlar
Güzel bir öðüt Allah'ýn rýzasýný almak için Allah'ýn emirlerini emrettiði gibi emrettiðini yapmak, ney ettiðinden kaçmak yani yapmamak, Allah'ýn rýzasý anca böyle olur, þiirinizde sýraladýðýnýz, genel olarak, Allah'ýn rýzasýnýn açýlan her bir kapýnýn anahtarý olmasý, benim görüþümü kabul görür müsünüz bilmem zira bir þeyin yorumunu yaparken iyi düþünüp, þiiri analiz etmek gerek ...Yoksa güzel olmuþ kutlarým demekle geçiþtirmek bana yakýþmaz , Evet bir müslüman nasýl olur dosta düþmana karþý, bu gün öyle bir ortamdayýz ki ne dost belli nede düþman, her insanýn yüzüne gülen dost sanmak benim açýmdan doðru olamadýðýný söylüyorum ve bu böyledir , þair zaten kendi þiirinin analizini yapmýþ bu yönden bize düþen þairi kutlamak güzel bir dost nasihati ve öðüdü idi, yüreðine saðlýk her daim kalemin var olsun saygýlarýmla..Kul ervahý..
kul ervahi tarafýndan 3/20/2014 11:01:30 AM zamanýnda düzenlenmiþtir.
Çok doðrusunuz güzel yorumunuzdan dolayý çok teþekkür ederim. sunuyorum. Bildiðim gördüðüm anladýðým ne varsa aktarmaya çalýþtým. Saygý ve selamlarýmý sunarým.
Çok doðrusunuz güzel yorumunuzdan dolayý çok teþekkür ederim. sunuyorum. Bildiðim gördüðüm anladýðým ne varsa aktarmaya çalýþtým. Saygý ve selamlarýmý sunarým.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakký, aksi ayrýca belirtilmediði sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan þiir ve yazýlarýn telif haklarý þair ve yazarlarýn kendilerine veya yetki verdikleri kiþilere aittir. Sitemiz hiç bir þekilde kâr amacý gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnýzca bilgilendirme ve eðitim amacýyla sunulmaktadýr.
Sitemizde yer alan þiirler, öyküler ve diðer eserlerin telif haklarý yazarlarýn kendilerine veya yetki verdikleri kiþilere aittir. Eserlerin izin alýnmadan kopyalanmasý ve kullanýlmasý 5846 sayýlý Fikir ve Sanat Eserleri Yasasýna göre suçtur. Ayrýca sitemiz Telif Haklarý kanuna göre korunmaktadýr. Herhangi bir özelliðinin kýsmende olsa kullanýlmasý ya da kopyalanmasý suçtur.