İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
ccelayir
ccelayir

!?..

Yorum

!?..

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1147

Okunma

!?..

!?..

Yeterince sevdik ama yeterince özlemedik,
Övdük yeterince, öldürdük nihayet.
Görmedik maddenin katı, sıvı ve gaz halinin dışındaki halini,
Taş gibi katı, su gibi hırçın, gaz gibi uçucu olduk.
Bulamadık kendimizi, dostumuzu,
Kutsal olmayan metinlerden kutsallıklar,
Aristo, Dekart, Farabi, Nietzsche…
Söylemediğimde beni, söylediğimde seni rahatsız eder…

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

!?.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz !?.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
!?.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
beren yılmaz
beren yılmaz, @berenyilmaz
17.3.2014 22:56:12
5 puan verdi
bu güzel şiire sevgilermi bıraktım selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL