Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Karaqulle
Karaqulle

Hain Yıllar

Yorum

Hain Yıllar

( 5 kişi )

3

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

3886

Okunma

Hain Yıllar

Hain Yıllar

Sus konuşma hiç bir şey
Duymak istemem sesini
Unuttum sanma sakın
Terk edip gidişini

Sus konuşma ne olur
Kırmak istemem seni
Yüreğim hala sana
Deli gibi öfkeli

Saydım ki hiç görmedim
Bir akşam üstü seni
Saydım ki hiç sunmadım
Sana olan sevgimi
Saydım ki yaşamadım
Senle yaşananları
Bavuluna koy ve git ardından kalanları

Şimdi ruhum dağınık
Dağınık bir sonbahar
İçimi titretiyor
Delice esen rüzgar
Tenha bir sokakta
Kaybolmuş çocuk gibi
Sildiğim geçmişi
Arıyor hain yıllar

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Hain yıllar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hain yıllar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hain Yıllar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Alaaddin Uygun
Alaaddin Uygun, @alaaddinuygun
6.3.2014 12:07:10
ah yıllar ah,, kutlarım
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
6.3.2014 09:35:20
5 puan verdi
kahır mektubu gibiydi
gönül sesiniz hiç susmasın
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
6.3.2014 06:48:39
gönül sesini güzel anlatmışsınız dizelerde saygımlasınız
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL