Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Muhal06
Muhal06

Çağlayarak Geliyorum

Yorum

Çağlayarak Geliyorum

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1274

Okunma

Çağlayarak Geliyorum

Çağlayarak Geliyorum

Çağlayarak geliyorum,
Yoksunluğun saklanıyor
Acı yağmura hür düşüyor
Çağlayarak yetişiyorum
Bana en büyük sensizliğin kalıyor
Sessizlikte yalnızlığımı seyrediyorum,
Cömert duyguların duygusuzluğunda
Kendime suçlu düşüyorum
Suçu manidar riyalarına saklıyorum
Kendime yeni haklılıklarımı arayıp
Seni sensizlikte var sanıyorum.

Bütün intizarları zemheriye saklarken
Kaçtım düşüncelerimden
Kalbime saklanıp,sana sustum
Yokluğunda kaybedeni oynayıp
Sensizliğe aklandım,
Çağlayarak geldim
Sessiz gitmiştin,
Bensiz kimsesiz,bizsiz yitmiştin
Çağlayarak yetişemedim.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Çağlayarak geliyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çağlayarak geliyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çağlayarak Geliyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL