Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
YekMeD
YekMeD

BEN BİR DENİZDİM...

Yorum

BEN BİR DENİZDİM...

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1191

Okunma

BEN BİR DENİZDİM...

BEN BİR DENİZDİM...

Ben bir Deniz’dim dalgalandım...
Sen bir gemi idin!
dümenine neden sahip çıkamadın.
Fırtınada alabora olurken
kıyıdaki kayıp giden kum kadar
alanlarda ne kadar da çoktun.
Ben bir Deniz’dim hep DİRENDİM.
Sen ( yediğin ) gördüğün her dalgayla
kıyıdan kOparak neden hep uzaklaştın..
Bak şimdi bir Güneş oldum
Yarasalar gibi çok
ama aslında hiç yoktun...
Yekmed M.Öztürk

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ben bir denizdim... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben bir denizdim... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN BİR DENİZDİM... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL