Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
mevlana diyarı
mevlana diyarı

GIDA TERÖRÜ

Yorum

GIDA TERÖRÜ

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1108

Okunma

GIDA TERÖRÜ

GIDA TERÖRÜ

Gittim sordum markete:Dedi, köy tavuğu!
Yanındaki komşusu dedim:O’da şehir tavuğu!
Tam Nasrettin’lik bir hikâye:Sıra sizde hocam
Hangisi dürüst, bana göster!Geçir başından kavuğu!

Hangi tavuk demiştim ben,iş bu dörtlükte!
Gıda terörü piyasası düşmez sertlikte
Mesele ne kavukta,ne Hoca Nasrettin’de
İşimize gelmiyor aslında,çözüm bizde de
Yusuf Erdoğan

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gıda terörü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gıda terörü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GIDA TERÖRÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın, @hasanozayd305n
23.2.2014 23:57:08
Kavukta mı acaba keramet,tebrik ederim saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL