Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
yalnıztepe
yalnıztepe

Bütün nehirler akar

Yorum

Bütün nehirler akar

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1291

Okunma

Bütün nehirler akar

Bütün nehirler akar
ne Amazon Nil’ibilir
ne Nil Amazon’ u

ama birbirinden habersiz
akar akar..

hep gurbete akar
hüzünle yol alır
bazen yorulur
bir köprü başında dinlenir
sonra yine akar akar

dağları ovaları sever
bir sabah güneşinde
çakıl taşlarını yansıtır
saf beyaz suların berraklığında

yol alır kimseye sormadan
bazen yollar kıvrılır
o kendi mecrasına doğru akar
bilir ki o yolun sonu vuslat
bir deniz kıyısında
okyanuslara karışır
dalgalarla kıyılara vurur
köpük köpük beyaz beyaz
hasret biter bir deniz kıyısında
ve nehirler ummana karışır

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bütün nehirler akar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bütün nehirler akar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bütün nehirler akar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL