Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
BÜYÜKDAĞ Mehmet
BÜYÜKDAĞ Mehmet

KİRLİ DUDAK

Yorum

KİRLİ DUDAK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

964

Okunma

KİRLİ DUDAK

KİRLİ DUDAK

Karmaşık oldu biraz gidişim
Yakıp, yıktım ortalığı
Savurup, dağıttım her yanı
Kontrolümde değil
Beynim kabullenmedi olanları.

İhanete hangi ilaç derman olur ki
Ya da hangi dua, seni bu azaptan korur ki
Bilemedim ,
Göremedim…
Benim eşşekliğim bu ‘’ Sana çok güvendim. ‘’

Her hatanı görmezden geldim
İlk gün ki gibi bana tertemiz geldin
Öyle sandım, yanıldım…
Meğer sen her akşam
‘’ Kirli dudaklarla yanımdaydın. ‘’

İşte bu yüzden…
İşte bu yüzden yanından kaçtım, uzaklaştım
Elimde değil yapamadım
Çok sevsem de seni ,
Ne sana ne bana yakıştıramadım!

Seni affetmedim, edemedim
O kadar aptalım ki ‘’ özledim ‘’
Ama dönmedim, dönemedim
Belki, sen gelirsin dedim
Gelmedin…

Ama şunu bil
Gel deseydin ,
Gelirdim…

BÜYÜKDAĞ Mehmet

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kirli dudak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kirli dudak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİRLİ DUDAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL