Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
JENGAR
JENGAR

KİMSESİZ MEZARDA SAHİPSİZ ÖLÜ

Yorum

KİMSESİZ MEZARDA SAHİPSİZ ÖLÜ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

689

Okunma

KİMSESİZ MEZARDA SAHİPSİZ ÖLÜ

Sancısı güne düşmüş bir sürgünün
Istırabını kaldıracak yürek yok bende
Kelepçeli ellerim
Ayaklarım pranga da
Dilim lâl
Vazgeçtim kimsesizliğinden bu aşkın
Gel yüreğimin kıyısında ki gölgeye
O söğüdün altında kürelenmiş öbeğe
Bir taş dik de
Kimsesizliğim
Sahipsizliğim bitsin!

Fuat Yılmaz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kimsesiz mezarda sahipsiz ölü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kimsesiz mezarda sahipsiz ölü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİMSESİZ MEZARDA SAHİPSİZ ÖLÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL