Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Seyran Tankuş
Seyran Tankuş

Rüya

Yorum

Rüya

1

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

1867

Okunma

Rüya

Rüya




yazıldıkça toprağa yakınlaşıyorum
tutup maviye çiziyorsun beni
biraz denizin yüzüne
biraz göğün göğsüne
ille de bulutların üstüne
havalanıyor nefesim
dilim kanatlı kuş misali
konuşuyorum uçuk kelimelerle
dinliyorsun ölüm sessizliğinde
alıp ruhumuzu katıyorum mensur mısralara
okuyorsun dilkeşhâveran makamında
çınlıyor sesinde gök kubbe
uyanıyorum kan ter içinde
ben hiç iyi değilim
ya sen nasılsın




Seyran Tankuş




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Rüya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rüya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Rüya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SEV@L
SEV@L, @sev-l
15.1.2014 16:11:01
biraz denizin yüzüne
biraz göğün göğsüne
ille de bulutların üstüne

çok güzel, alıp götürdü beni..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL