Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Bir Kalem Bir de Yalnız B
Bir Kalem Bir de Yalnız B

Ben Sadece Seni İstemiştim

Yorum

Ben Sadece Seni İstemiştim

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1207

Okunma

Ben Sadece Seni İstemiştim

Ben Sadece Seni İstemiştim

Kıvır kıvır saçların, o sert bakışların,
Hele birde o gülüşün var ki ,beni benden alışların,
Ben sana mecnun olmuşum kayıp mı oluşlarım,
Aşk mı desem , ölmek mi ben seni her dayım düşlerim.

Rüzgar hafiften bir esiyor , yoksa seni mi getiriyor,
Ah bir bilsem ne istediğini , sana sarılmak için bu kadar,
Beklemek koyuyor bazen seni düşlerken uzaktan bakışlar,
Sana dokunamamak o mis gibi kokunu alamamak ne demek bilemesin.

Saçlarını savur göğsüme , dinle şu yarini bir kerecik,
Yapraklardan ağaç , kırılmış kalplerden bir duvar yaptık,
Biz habersiz sevdik ,öyle ya birbirimize bile söylemedik,
Olsun ay yüzlüm belkide arkadaşının sevdiği yanlış geldi bize...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ben sadece seni istemiştim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben sadece seni istemiştim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Sadece Seni İstemiştim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL