Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
30ocak
30ocak

mış...

Yorum

mış...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

912

Okunma

mış...

Mevsim güz, mevsim kış;
Ellerimin yazdığı her kelime bir yakarış
Ve kulaklarımda çınlar binlerce alkış!
Sensizlik dolmuş geceme,
Kaldırımlara yokluğun yağmış...
Günler haftaları, haftalar ayları kovalamış;
Bilmiyorum kuytularda beni kim yakalamış!
Yüreğin beni,
Geceler uykularımı ıskalamış...

Kelimeler var yutkunduğum,
Cümleler;
Dilime saklanmış!
Bir hayat geçiyor ki her saniye yana yana;
baştan sona yalnızca sana adanmış...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mış... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mış... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
mış... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL