Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
aşk şehidi 59
aşk şehidi 59

YİNE HüZüN

Yorum

YİNE HüZüN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

811

Okunma

YİNE HüZüN

hüzün ışıkları parlıyo karanlıkda
tebessüm küsmüş mutluluğa
senli her hayalim tuz basar yarama
her günüm ağlamaklı sen varsın hatıralarda
 
umutlar yaslı göstermiyo hiçbir yol seni bana
aşka yorulmuş yüreğim küsmüş hayata
değerinle yok oldun yüreğim vedalarda
sendin herşeyim; herşeyimi bağışladım ALLAHA
 
                                                      AŞK ŞEHİDİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yine hüzün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine hüzün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YİNE HüZüN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL