Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
aşk şehidi 59
aşk şehidi 59

ISRAF OLAN DUYGULAR

Yorum

ISRAF OLAN DUYGULAR

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

700

Okunma

ISRAF OLAN DUYGULAR

Hayat bu anne ben istemezdim böyle olmasını.
Uykumun hırsızıydı, kalbim ona hastaydı.
Sustum; gözlerinde aradım sevdayı, aşkı.
Gözü gözüme değse içimde fırtınalar kopardı.

Off be kadın çok yoruldum israf ettin seven bu canı.
Sevdayla yanmış kalbe ihanet yakışırmı.
Sana olan stemim mutlulukdan bir kırıntıydı.
Bir ahım varsa; oda, aşka kanıp yanmaktı.

Aşk şehidi

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Israf olan duygular Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Israf olan duygular şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ISRAF OLAN DUYGULAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL