(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gök yüzü ve yıldızlar O sırrına edilmeyen ve seyrine doyulmayan gizem dolu adalem . Kalem değil o gizemi iyi yakalamış Irini de renk katmiş şiire harikayı hoşça kalın
Mercan rengi Saçlarına takmak için Bir deniz kızı Çağırmış bizimkini Kayıp gitti Heyecanla Şapşal Bilmeden akibetini...
GÜNAYDIN GÖNÜL DOSTU İNSAN ; ÖNCELİKLE 2014 ün İNSANLIK VE ÜLKEM ADINA BARİŞ VE KARDEŞLIK VE ÖTEKİLŞTİRİLMEYEN BİR GELECEK İÇİN UMUT TOHUMLARINI YEŞERTECEK BİR YIL OLMASI DİLEKLERİMİ SUNARAK BAŞLAMAK İSTİYORUM..ÇOK GÜZEL VEDE ANLAM YÜKLÜ BİR DUYGU PAYLAŞIMIYDI HER ZAMANKİ GİBİ ... YÜREĞİNİZ VEDE KALEMİNİZ DERT GÖRMESİN..YÜREKTEN KUTLARIM ..EMEĞİNİZE SAĞLIK . SELAM VE SAYGIMLA
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.