Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
turgaykurtulus
turgaykurtulus

Yeni yıl

Yorum

Yeni yıl

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

621

Okunma

Yeni yıl

Her gece yolunu gözlüyorum
Yollarda şarkımızı söylüyorum
Senden öncesini ben hiç yaşamadım
Ben bu hayatımı sana adadım

Yeni yıl da yeni hayaller
Bak sevgimizde nice güzellikler
Geçip giden zaman aksada
Bizim olsun güzellikler yeni yılda

Yeni yıl mıdır gelen,giden zamanmıdır?
Bitip tükenen ömürden kalan,sevdamıdır?
Yine aynı hasretle kucaklayacağım seni
Bir başka yıla taşıyacağım sevgimizi

Turgay Kurtuluş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yeni yıl Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeni yıl şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yeni yıl şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL