Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mevlana diyarı
mevlana diyarı

YÂR

Yorum

YÂR

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1132

Okunma

YÂR

YÂR

Bu kadar badirenin içinde bile
Gönlümün sayfasında bembeyaz hârsın
Yüreklere can katan sözcüklerinle
Gönlümün nağmesinde yalnız sen varsın
Yusuf Erdoğan

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yâr Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yâr şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÂR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞİİRLERİN ŞAİRİ
ŞİİRLERİN ŞAİRİ, @siirlerinsairi
26.12.2013 22:54:06
5 puan verdi
kutluyorum şairim...

Saygılar yüreginize....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL