Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İHYA 6'N
İHYA 6'N

GELME...///

Yorum

GELME...///

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

4273

Okunma

GELME...///

GELME...///

Sensiz nefeslerim var benim, son nefes gibi
Şeytanın kandırmacaları ile cebelleşiyorum
Vazgeç diyor sevmekten
AMA BEN SON NEFESİMDE BİLE SEN DİYORUM
Geceli, gündüzlü...

Ama gelme sen artık hiç gelme
Ben kimse(s)sizlik içine haykırıyor iken
Sen kime baktıysan ona git, çünkü biliyorum
İnsan geldiği yolu unutmaz...

.../// İbrahim Halil Yalman (İHY’A)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gelme.../// Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelme.../// şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELME.../// şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL