Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
A.Y Borke
A.Y Borke

o1

Yorum

o1

( 5 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

4,2

Puan

925

Okunma

o1

tırnakları çatlayıncaya kadar
kalbinin. parmak uçlarında gezinen
bir sustur o. çiğnenmiş bir çiğdem
mümtaz mahalde patlayan

domurları kin dolu göğsüyle
gözleri sulusepken bir inceliktir o
o bir baş dönmesidir
inşası yarım bir kimlik

kimbilir. hangi ansızında bitecek
bir dizenin çırpınışıdır o
rahme dar gelen uyanık kuşkunun
iç geçirmesidir. Içi geçmiş çarpıntılarda

21122013İst.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

80% (4)

1.0

20% (1)

O1 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O1 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
o1 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL