Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
YALNIZ ÇOCUK FATİH
YALNIZ ÇOCUK FATİH

söyleyecek çok şeyi var gözlerimin

Yorum

söyleyecek çok şeyi var gözlerimin

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1027

Okunma

söyleyecek çok şeyi var gözlerimin

söyleyecek çok şeyi var gözlerimin
çok şey anlatmak istiyor
engeller
engeller var arada
yoksa seviyor işte açık
eli titriyor
gözleri utangaç
kalbide atıyor her gördüğünde
daha ne olsun seviyor işte...
20.12.2013

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Söyleyecek çok şeyi var gözlerimin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söyleyecek çok şeyi var gözlerimin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
söyleyecek çok şeyi var gözlerimin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL