Sevince anlam Sevgisiz et kemiktir insan Dokunamam
Sevmek ne güzel şeydir A çiçek Aklımın ufkunda sevdamdır ay Sırra söken şafak Kuşanmış bir ordu umut Zamanın yıpratan gücünü kıran
Sevmek ne güzel şeydir A çiçek Merak etme sen Az sonra uyuyacağım Kuş tüyü sesinde sevmenin Sevmenin dilinde ninnisi var
Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Son iki yıldır şiire küskünüm,nedeni insanı yüzeysel bilgi karmaşası içinde görmem.
Sayfamda var olan bir kaç şiir adı vereyim onları okuyun lütfen.BEDENSİZ AŞK,IŞIK VE KARANLIK,UZAKLARIN ALFABESİ,HAYAT ZAN ALTINDA,MECBURİYETİME GÖMÜLÜYDÜM gibi.
Son iki yıldır şiire küskünüm,nedeni insanı yüzeysel bilgi karmaşası içinde görmem.
Sayfamda var olan bir kaç şiir adı vereyim onları okuyun lütfen.BEDENSİZ AŞK,IŞIK VE KARANLIK,UZAKLARIN ALFABESİ,HAYAT ZAN ALTINDA,MECBURİYETİME GÖMÜLÜYDÜM gibi.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.