Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
MEHMET ÇOBAN
MEHMET ÇOBAN

BİLDİRMECE

Yorum

BİLDİRMECE

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

758

Okunma

BİLDİRMECE

Bir derdim var dinmeyen
Çaresi bilinmeyen
İnsanlığın başından beri gelen
Belki yaratılışla simgelenen
İyiden kötüye devrilen
Kötüden iyiye evirilen
İnsan denilen
Biriyim ben

Sadakatimi tartıştım
Çoğu kez yolda kalmışım

Özgüvenimi tartıştım
Çoğu kez şaşırmışım

İrademi tartıştım
Çoğu kez dalmışım

Mışımların hışmında
Düşmüşüm anılara

İnsanım ben
Sözüm var yeniden

Sözden düşen hece
Kalemle çizilen kelime
Çoğu kez bilmece
Bazen bildirmece

19.11.2013 – İzmir



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bildirmece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bildirmece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLDİRMECE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Rifat KAYA
Rifat KAYA, @rifatkaya
19.11.2013 08:23:54
Çok hoş, meükemmellll.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL