Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
cemallbey
cemallbey

KAVUŞMA

Yorum

KAVUŞMA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

912

Okunma

KAVUŞMA

KAVUŞMA

Bahar yağmurları vururken cama
Bir akşam vaktinde kapın çalacak
Görünce sevinçten haykıracağına
O güzel gözlerin ıslak olacak

Elimi tutarken titreyeceksin
Benim de içime hüzün dolacak
’Dışarda ıslanma, gir’ diyeceksin
O gece yalnızca bizim olacak

Dağ kadar hasretle sarılacağız
Bizden bir tek beden, bir kalp kalacak
Biz o gün yeniden varolacağız
Ve bahar yağmuru düğün olacak


1989

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kavuşma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kavuşma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAVUŞMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL