Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Yusuf Sayatoglu
Yusuf Sayatoglu

DERT BİTER Mİ?

Yorum

DERT BİTER Mİ?

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1303

Okunma

DERT BİTER Mİ?

Bu yüce vatan uğruna
Can verecek mert biter mi?
İçte , dışta hainleri
Şımartan namert biter mi?

İmtiyazlar vere vere
Eridik göz göre göre
Alt makamdan taa üstlere
Kadrolaşan hırt değil mi?

Yatan şehit, senin atan
Bari o atandan utan
Rütbesi yüksek komutan!
Öldürmekle Kürt biter mi?

Bu halk ayrıldı sürüden
Kimdir bu sürüyü güden
Seslenilen yere giden
Koyun varken kurt biter mi?

Sayatoğlu: Vatan, bayrak
Kıymetlidir Ana-Toprak
Var git kendi işine bak
Memlekette dert biter mi?

Aşık Yusuf Sayatoğlu
11 Kasım 2013, New Jersey

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dert biter mi? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dert biter mi? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DERT BİTER Mİ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SELAMİ ERDEMİR.
SELAMİ ERDEMİR., @selamierdemir-
15.11.2013 17:15:45
5 puan verdi
ŞAİRİ ve şiiri tebrik ederim

okurken haz aldım

selam ve sevgilerimle...

AŞIK SELAMİ.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL